ארוחות שף באווירה מדברית 

קיבוץ אליפז, בישול במעשנת | הגעה לפי הזמנה   קיבוץ לוטן, פוד טראק | ה', החל משעה 17:30

רוברט ביטון הוא שף שמתמחה בבשר. ברזומה שלו בישול במסעדות מיתולוגיות בהן "אוקיינוס", "התרווד הורוד" ו"קרן", שם בישל לצד השף חיים כהן.

היום הוא מתגורר בקיבוץ אליפז, שם בחצר הבית הציב מעשנה אימתנית שולחנית ייחודית הנקראת PIT, בה הוא צולה במשך שעות נתחי בשר גדולים.

את הבשר הוא מגיש במסגרת ארוחות שהוא מארח בחצר ביתו כשהארוחה נפתחת בפוקצ'ות חמימות שנשלפות מהטבון לצד ממרחים ומטבלים. הארוחה ממשיכה במנות פתיחה אישיות, קטנות וטעימות ולאחריהן מתחילה החגיגה האמיתית - נתח אחר נתח נשלף מהמעשנה, מפורק ומוגש רך ועסיסי לשולחן. את החוויה משלימה שלי, רעיתו של רוברט שמגישה קפה וקינוחים מעשה ידה.

הפודטראק בצבע כסף בוהק, איתו הוא נודד באזור. תוכלו להזמין בשר מעושן והמבורגר מפורק (כולל טבעוני) אותם הוא ממלא בג'בטה או מגלגל בתוך טורטייה ומגיש לצד צ'יפס ופוטטו.


הירקות והתבלינים הטריים מגיעים אל רוברט היישר מהחקלאים המקומיים, מחממת חמשת החושים ומגידולים הידרופוניים בקיבוץ.

 

 אינסטגרםפייסבוק טלפון שף במדבר